//Forever Imperfect
He back

Thursday, 15 November 2012 @ 08:49 | 0 Comment [s]



Heyyo buddyz :D I'm back .. He back also ;) chinggg .. Alhamdulilah .. syukur kehadrat ilahi kerane Allah telah membuka hatinye untuk menerima aku dengan seadanya :) Rase bahagia ini akan aku hargai ^^. 2.57 a.m 15/11/12 rujuk balik cinta aku dengan si dia nih hehe >.< time aku clash dengan dia nih serious mcm tak tentu hala dahh .. Pegi kelas rerabai sanga-sangat :( classmate , mmber luar semua cakap aku dah makin muram ,hemmm tuh laa perangai aku yang seriously tersangat negative bile clash :( aku harap kali ni lebih bermakne ... Aminnn ..

Lisence

Monday, 12 November 2012 @ 06:06 | 0 Comment [s]




Hai people :) I'm here again julung kalinya aku tak buka blog aku nih , dekat setengah tahun jugak laa kan ? Hehe .. actually the post today about license yang akan aku pegang hey hey jangan jelous laa ehh ^^v peace . Hemm , kay 11/11/12 aku telah pergi ke Institut Memandu Riakar area danga bay yang near dengan Tune Hotel :) First time masuk and daftar serious excited sangat-sangat :) Daftar , isi borang sane isi borang sini memang mcm leceh laa -.-' but i a while jee tak lame lah , start dengar ceramah KPP pukul 9.30 tak silap tapi dimulakan dengan peperiksaan Buta Warne t-.-t senang je kot hahaha .. okay never mind . after that , penceramah tuh kelakar tapi annoying habes !!! rase freak jgak laa ble dengar dia bercakap sebab lidah dia fendek hahaha . Ok stop laugh !! Hemm , and you all nak thu tak dalam bilik kuliah tu seriously sejukkkk sangat-sangat sampai menggigil tawuuu !!! Hemm , 3 kali aku pegi tandas t-.-t hemm , dah laa baju aku nipis !! Dalam pukul 12.50 rest and makan laa pe lagi :D Nasib baik ade akak-akak yang baik hati yang layan pale aku ^^v peace .. Heyyo ape laa .. Makan kat citu bukan free pon kene bayar beb !! -.-' Aku makan nasi putih dan pelbagai lauk pauk :) semuanye RM 8.00 :) termasuk gula-gula dah lah mulut berbau yang tuh aku beli gula-gula tuh :) kay kul 2.00 pyg start mcm biase la and dah nak last balik tuh hemmm penceramah tuh kene kan aku t-.-t eeeeeeuuuuwwww freak out lah aku kat bangku tuhh .. hemm .. tersedak jugak laa dah la kat situ ramai akak-akak and also abang-abang indon , bangala hahha .. okay .. tuh jee aku boleh cerite :D 

miss my DOMOK

Thursday, 9 February 2012 @ 07:27 | 0 Comment [s]





*faiezah binti marmin >.<

hey nok ! doe aQ rindu kau sgt-sgt . kau nanges kan mase aQ dah keluar skolah tuh ? nok , walaupun kte kenal 1 tahun tpi aQ rase kau paling awesome . kau member dah bukan member ag dah ! dah mcm kaQ yong pun aa bagi aQ . doe . thanks sgt-sgt sbb nasihat kan aQ sblom aQ leave kau gtu je >.< doe . kau mesti makan hati nan aQ kan ? ye lah aQ x bagi thu kau pun sbb aQ nak pindh skolh . never mind lah babe . kte buleh jumpe kat bandar . kte boleh lepak . doe . aQ mnx maaf sgt-sgt >.<

^
.
.
.
.
KAU THE AWESOME MEMBER IN MY LIFE ! <3


The Disclaimer

Hi peeps t(-.-)t you hate me? Go hell t(-,-)t

underlined, bold

I Hate My Bf t-..-t


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AdahSeLfa

Best View at GOOGLE CHROME!