//Forever Imperfect
He back

Thursday, 15 November 2012 @ 08:49 | 0 Comment [s]



Heyyo buddyz :D I'm back .. He back also ;) chinggg .. Alhamdulilah .. syukur kehadrat ilahi kerane Allah telah membuka hatinye untuk menerima aku dengan seadanya :) Rase bahagia ini akan aku hargai ^^. 2.57 a.m 15/11/12 rujuk balik cinta aku dengan si dia nih hehe >.< time aku clash dengan dia nih serious mcm tak tentu hala dahh .. Pegi kelas rerabai sanga-sangat :( classmate , mmber luar semua cakap aku dah makin muram ,hemmm tuh laa perangai aku yang seriously tersangat negative bile clash :( aku harap kali ni lebih bermakne ... Aminnn ..


Older Post
The Disclaimer

Hi peeps t(-.-)t you hate me? Go hell t(-,-)t

underlined, bold

I Hate My Bf t-..-t


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AdahSeLfa

Best View at GOOGLE CHROME!